An error has occurred

Kinigi Guesthouse - Ontdek Rwanda

De ideale tussenstop voor wanneer je een dagtrip naar de berggorilla's gepland hebt: eenvoudig, maar schoon en betaalbaar.

Over Kinigi Guesthouse

Al sinds jaar en dag is het Kinigi Guesthouse in Ruhengeri erg populair onder toeristen die een gorilla trekking geboekt hebben. Erg vreemd is dit niet aangezien het guesthouse op loopafstand van de startplaats van de gorilla trekking ligt en daarnaast ook nog eens goed betaalbaar is. Doordat het een geliefde én betaalbare locatie is hoef je qua faciliteiten niet op veel hoogstandjes te rekenen. Het Kinigi Guesthouse is echt een plek waar mensen komen om te slapen om zich vervolgens op te maken voor een intensieve dag met de beroemde berggorilla’s. Een ontbijt zit wel inbegrepen, maar ook hiervan moet je je niet teveel voorstellen: het ontbijt is eenvoudig en biedt weinig variatie.

Vanwege de populariteit van de gorilla’s is het verstandig om tijdig een kamer te boeken, vooral wanneer je in het hoogseizoen zit.

Voorzieningen

Zoals gezegd is het Kinigi Guesthouse is eenvoudig opgezet, het biedt de volgende faciliteiten:

  • Twee-persoonskamers
  • Douche (werkt met een ketel die opgewarmd dient te worden)
  • Toilet
  • Prijs is inclusief eenvoudig ontbijt

Prijzen

Een accommodatie in het Kinigi Guesthouse is zeer betaalbaar, vanaf ongeveer $ 30,- kun je hier al een kamer krijgen. Mogelijk liggen de prijzen in het hoogseizoen wat hoger.

Contactgegevens

Adres: Kinigi, Musanze, Northern Province, Ruhengeri, Rwanda
Telefoon: +250 782 995 771

 

Kinigi Guesthouse kinigi-guesthouse-flower kinigi-guesthouse-view